Wie zijn wij?

 

Wij zijn Wouter & Elise van Tol. Getrouwd, 2 prachtige dochters en al bijna 10 jaar actief in de mooie wereld van dranken. Met het geven van proeverijen, workshops, masterclasses, cocktail-catering en ‘private tastings’ wordt onze passie en kennis van mooie (sterke) dranken optimaal benut, wat natuurlijk superleuk is! We hebben ons allebei verdiept in andere materie waardoor we elkaar perfect aanvullen bij het in elkaar zetten van proeverijen, promoties enz.

Wouter is gespecialiseerd in het geven van whisky-, cognac- en rumproeverijen door het hele land. Voor kleine groepjes van een man of 8 tot grote proeverijen voor ruim 100 mensen en alles daartussen. Hij is werkzaam als account manager voor Bresser & Timmer en daarnaast geeft hij verschillende proeverijen voor Distilleerderij Rutte & Zn. in Dordrecht.

Elise is gespecialiseerd in het geven van cocktailworkshops en trainingen, geeft gin & tonic masterclasses door het hele land en begeleid diverse horeca-zaken bij het maken van cocktail- en/of drankenkaarten. Daarnaast organiseert Elise diverse evenementen bij diverse (horeca)zaken en is zij mede-eigenaar van Dranken Speciaalzaak DH17

 

Advertenties